Süre                : 1 Saat 30 dakika
Çıkış Tarihi     : 28 Eylül 2018 Cuma, Yapım Yılı : 2018
Türü                : Drama,Romantik
Ülke                : ABD
Yapımcı          :  Slated , AG Capital , AG Studios
Yönetmen       : Robert D. Siegel (IMDB)(ekşi)
Senarist          : Robert D. Siegel (IMDB)(ekşi)
Oyuncular      : Emily Ratajkowski (IMDB), Noah Robbins (IMDB), Spencer Boldman (IMDB)(ekşi), Kathrine Narducci (IMDB)(ekşi), Sebastian Maniscalco (IMDB), Peter Gaudio (IMDB), Gino Cafarelli (IMDB), Theresa Moriarty (IMDB), Josh Philip Weinstein (IMDB), Lucas Salvagno (IMDB), Elizabeth Conway (IMDB), Jen Cohn (IMDB), Alexandra Tebano (IMDB), Jessie Komitor (IMDB), Paul Gennaro (IMDB), Greg Cirignano Jr. (IMDB), Carmine Famiglietti (IMDB), Grace Wan (IMDB), Margaret Fegan (IMDB), Quinn Meyers (IMDB), Kellan McCann (IMDB), Jon Cioffi (IMDB), Jonathan Wilde (IMDB), Michael Maugeri (IMDB), Adam Cohen (IMDB), Al Linea (IMDB), Michael De Nola (IMDB), Polly Humphreys (IMDB), Lauren Nicole Cipoletti (IMDB), David Potters (IMDB), Jen Brissman (IMDB), John Venüs (IMDB), Jonathon Olivo (IMDB), Andrew Gillespie (IMDB)

Cruise ' Filminin Konusu :
Thomas Cruise Mapother IV, bilinen adıyla 'Tom Cruise', üç kez Altın Küre kazanmış Amerikalı aktör. Top Gun, Jerry Maguire gibi filmlerin yanında Görevimiz Tehlike serisindeki Ethan Hunt rolüyle tüm dünyada tanınmıştır.


  • "ing. eline alıp dolaşmak. (bkz: moonstar)"
  • "tum dunyada bu isi en iyi yapan sirket icin:(bkz: celebrity cruises)musteri reviewlerinde bunun arkasindan ikinci gelen royal caribbean ile bile arasinda cok ciddi fark vardir."
  • "commodore 64 scene dünyasından gerçek ismi wojciech niemczyk olan polonya'lı grafiker. taboo isimli demo grubunda çalışmıştır."




Facebook Yorumları
  • comment image

    birden fazla ülke ve şehir görmek isteyenler, uçak yolcuğundan ya da havalanına git-gel, valiz bekle vs. sevmeyen insanlar için en ideal yurtdışı gezisi türü.

    ilk bakışta pahalı gibi dursa da tek kabinde 3 ya da 4 kişi yolculuk ediliğinde, iç kabin ya da görüşü kısıtlı kabin alındığında, sezon dışı ve erken rezervasyon da inanılmaz ucuz fiyatlarla karşılaşılıyor. ayrıca, çoğu cruise şirketi 18 yaş altındaki kazık kadar çocuklardan 0 ücret alıyor.

    gemilerde genelde kahvaltı, öğlen, akşamüstü cayı, akşam yemeği ve gece büfesi var.sıkı bir kahvaltı edillip gemiden inilerek gezilen şehirlerden dönüşte genelde öğlen yemeğine yetişiliyor, çünkü geç kalkışlarda yemek süresi uzatılıyor. öğlen yemeğini kaçırsanız bile akşam çayında kurabiye, minik sandviçler, pastalar var. yani inilen şehirde yemek yemenize gerek kalmıyor. o yüzden her şehirde adam başı 15-20 euro kazancınız var.

    gemide alkollü içecekler, şişeli meşrubatlar ve akşam yemeğinde masaya istenilen su ücretli. ama gemilerde havalanlarından daha ucuz free shoplar olduğundan ilk bindiğiniz gün şişeyle şarap, votka, viski, likör vs alıp kamaranızda içebilirsiniz.

    gemide su biraz pahalı olduğundan içme suyunu yanınızda götürmeniz akıllıca.su alırken yarım litrelik küçük şişeleri tercih etmek inilen şehirde de su parası ödememek için mantıklı.


    (samatya - 22 Haziran 2009 22:54)

  • comment image

    amerika'da yaygin olan bir tatil turu. normal seyahatlardan farkli olarak sorulmasi gereken sorular da degisiyor. insanlarin genelde cok bilgili olmadigi bir konu. dolayisiyla biletlerin buyuk bir cogunlugu internetten alinmak yerine seyahat acentalarindan temin ediliyor. elbette internette de bunu saglayan genel rezervasyon siteleri (orbitz gibi) ya da firmalarin kendi siteleri mevcut. sektorde carnival, royal caribbean, princess gibi cok buyuk ve iyice kurumsallasmis, bircok secenek sunan firmalar olmakla birlikte daha ozellesmis turlar da yapan firmalar var. cruise diyince sadece amerika anlasilmamali. dunyanin muhtelif yerlerinde cruise yapmak mumkun: avrupa nehirleri, akdeniz, pasifik'in gizli-sakli koseleri vs.

    cruisewise diye bir firma var. online cruise ayarlamak icin cok kapsamli bir web sayfasi ortaya cikaracagini iddia ediyor bu senenin eylul ayi gibi...

    ucundan bucagindan biraz bulastigim bir proje. daha fazla bilgi icin http://www.cruisewise.com/ ve http://www.cruisewise.com/blog sayfalarina bakilabilir.


    (muzmin rahatsiz - 22 Mayıs 2011 12:00)

  • comment image

    yunan adaları seçenekleriyle eskinin "inanılmaz pahalı - lüks" algısını kırarak, 2-3 yıldızlık gemilerle güzel seyahat imkanı sağlayan tatil tipi.

    programa çok dikkat etmek lazım. her yerde brüt 4-5 saat kalınan yerde aslında net olarak 3-4 saat kalabiliyorsunuz. min. 8-10 saatlik duraklamaları tercih etmenizi öneririm.

    http://m-eating.blogspot.com/…12_09_01_archive.html


    (the vagrant - 8 Nisan 2013 13:36)

  • comment image

    tum dunyada bu isi en iyi yapan sirket icin:

    (bkz: celebrity cruises)

    musteri reviewlerinde bunun arkasindan ikinci gelen royal caribbean ile bile arasinda cok ciddi fark vardir.


    (guru - 6 Temmuz 2014 05:09)

  • comment image

    çok leziz bir tatil turu çeşidi.
    tabiki firma, kalite vs. çok farediyordur ancak kesinlikle çok zevkli diyebiliriz.
    en güzel şey ise eşyalarınızın sizi yormadan sizinle şehir şehir gezmesi. denizin üstündeki 5 yıldızlı otelinizin size sundukları da cabası (nefis yemekler, kumarhane, spa, diğer eğlenceler), ancak ben şehirleri detaylı, yürüyerek, yaşayarak tecrübe edeceğim diyorsanız size göre değil. ayrıca rahatlık ve lüksü tadacağım diyorsanız biraz tuzlu.


    (windhoek - 28 Temmuz 2014 09:47)

  • comment image

    bu işi yapan biri olarak aşağıdaki bilgilerin aydınlatıcı olacağını, insanların "neden cruise seyahati yapmalıyım?" sorusuna da çeşitli yönlerden cevap bulabileceğiniı düşünüyorum.

    bavul açma-kapama gibi bir dert olmaz : misafir gemide bavulu bir kere açar, odaya yerleştirir ve son güne kadar bir daha toplamaz. aynı turu kara yoluyla yapacak olsanız her şehir ve otel değişikliğinizde valiz toplama-yerleştirme derdiniz olur. ayrıca gemide bavullar limandaki çıkacağınız kapıda hazır olarak bekler. bir gece önceden kapıya konur ise, gerisini gemi personeli organize eder.

    yol yorgunluğunu ortadan kaldırır : gemi seyahatinin en önemli avantajı yol yorgunluğunun olmamasıdır. gemi; misafir konforlu kabininde uyurken yolculuk edeceğinden, odada dinlenip, sabah limanda güzel bir kahvaltıyla güne başlayabilir. gün boyu gezip, eğlenip gemiye geldiğinde hareket saatinde tekrar yol alır ve ertesi gün yeni bir limanda uyanır. üstelik kara turlarında 1 haftada en fazla 3-4 ülke görülebiliyor iken, hiçbir yol yorgunluğu olmadan gemi turlarında 5-6 ülke görmek mümkün. kısıtlı zamanda oluyor evet ama her yerden biraz bal çalmak gibi düşünebilirsiniz. bir şehri tam anlamıyla yaşamak elbette gecesiyle gündüzüyle orada olmak hatta mümkünse oralı birinin evinde konaklamak ile mümkündür elbette. fakat götünün keyfine son derece düşkün olanlar için harika bir fırsattır. şöyle de düşünebilirsiniz; bir kaç ülkeyi tadımlık görürsünüz. en hoşunuza gideni daha sonra daha detaylı gezebilirsiniz.

    yeme - içme

    yeme-içme yurt dışında büyük problemdir türk insanı için. hem maliyetlidir hem de damak zevkimize uygun olmama endişesi yaşanmaktadır. tüm gemiler tam pansiyon çalışmaktadır ve dünya mutfağından çok lezzetli seçenekler bulunmaktadır. yani sabah, öğle ve akşam yemekleri giderken ödediğiniz fiyata dahildir. yemek sırasında verilen su dışındaki tüm içecekler extra ücretlidir. ama bu çok ciddi bir ücret değildir. taksimde duman altı taşak kokulu bir barda içtiğiniz biraya 15 tl veriyorken, şık gemilerde deniz manzarası ve hoş müzikler eşliğinde içtiğiniz bir biraya vereceğiniz para 15 tlden yüksek olmayacaktır.

    eğlence, aktivite

    gemileri 5 yıldızlı antalya otelleri gibi düşünebilirsiniz. hatta çok daha fazlasını sunabilir gemisine göre.. hepsinde animasyon vardır ve otellerdeki animasyonlardan çok daha profesyonel ekiplerle çalışılmaktadır. tiyatro, casino, spa, mağazalar, buz pateni, havuz, mini golf, basketbol sahasından türlü türlü bir çok aktivite ve ihtiyaç karşılama noktaları bulunmaktadır gemilerde. güzel bir amerikan ya da italyan gemisi ile seyahate katılıp da pişman olan bir kişi görmedim şimdiye kadar. bu seyahatlerden dönenler büyülenmiş bir şekilde gözlerinin içi parlayarak anlatırlar tatil anılarını..

    gemi seyahati güvenli midir ?

    gemilerde yolculuk boyunca, güvenlik için her türlü donanım mevcuttur. en son teknolojiye sahip günümüz gemileri uluslararası standartlarda inşa edilmiştir. bu kurallar çerçevesinde, periyodik olarak tüm gemilere bakım yapılmaktadır. ayrıca gemiler, “hidrolik dengeleyici” adı verilen ve geminin dalgalardan sallanmasını minimuma indiren bir sisteme sahiptir. son teknolojiye sahip yön bulma teçhizatıyla da donatılan gemiler, a.b.d.’de bulunan, dünyanın en büyük hava durumu bilgisayar sistemi’ne bağlıdır. böylece kötü hava şartlarında, gemiler o bölgeye girmeyecek şekilde başka bir rota üzerinden giderler.

    yabancı dil bilmiyorum, ne yapabilirim ?

    birçok gemide farklı ülkelerden mürettebat vardır. böylece dil problemi minimum düzeye indirilmiştir. hatta bir çok geminin servis personeli arasında türk barmen, garson ve komilere rastlamak mümkündür. ingilizce, en yaygın kullanılan yabancı dildir. gemi personeli görebileceğiniz en ilgili ve güler yüzlü personeldir çünkü bahşişlerle geçinmektedirler. her garsonun kendine ait masası olduğundan size her gün aynı garsonlar servis yapacaktır. ikinci gün itibariyle garsonunuz nelerden hoşlanıp neleri sevmediğinizi bildiğinden rahat edersiniz.

    sigara içmek yasak mıdır ?

    gemilerde sigara içenler için özel bölgeler bulunmaktadır. kabin, asansör, restoran gibi kapalı alanlarda sigara içmek yasaktır.

    hamilelik durumunda gemi seyahatine çıkılabilir mi?

    gemi şirketleri, hamileliğin 3. trimesterine girmiş yada seyahati süresi içerisinde girecek olan yolcuları kabul etmemektedir.

    gemi seyahati pahalı mıdır?

    koca bir hayır! elbette ki bir pansiyon fiyatı değildir ancak ilk kez gemi seyahati yapacaklar yunan adaları turu ile başlayabilirler. şimdilerde bu tur bir çok turizm şirketi tarafından "vizesiz" olarak yapıldığından vize derdiniz de olmayacaktır. ve gayet ekonomiktir. örnek vermek gerekirse bugünkü şartlarda iç kabinde 250 euroya 4 gecelik santorini,mikanos,naksos, ve siros'u görebileceğiniz bir tur yapabilirsiniz. üstelik 3 öğün yemek bu fiyata dahildir.. iç kabin demişken kabin özelliklerine de üstten bir değineyim.

    kabin tipleri

    iç kabin : geminin herhangi bir katında olup camı olmayan bir kabin çeşididir. (gün ışığı almaz kabinde bulunan ayna ile ferah bir görüntü sağlanır. havalandırma sistemleri ile havadar hale getirilir. kabinde çok vakit geçirmek istemeyen, daha çok gezmek,eğlenmek amaçlı seyahate katılan misafirler tercih edebilir. bunun en güzel özelliği diğer kabinlere göre en uygun fiyatlı kabin tipi olması..

    dış kabin: geminin herhangi bir katında yer alan pencereli (pencere açılmaz) olan kabinlerdir. kare camlı ya da lumboz camlı (ufak yuvarlak gemi penceresi) olarak 2 çeşit pencere tipi vardır .kendi için de görüş engelli ve engelsiz olarak 2ye ayırabiliriz . görüş engelli kabinler pencere önüne filika (güvenlik botları ) gelen ve görüşü kapalı olan kabinlerdir.

    balkonlu kabin: en şahanesi de budur. diğerlerine göre biraz daha büyük olup, odaya ait bir balkona sahiptir. o balkonda sigaranızı yakıp (aslında yasaktır ama buna uyan birini görmedim) ölümüne keyif yapabilirsiniz. sıcak bir mevsimde seyahat ediyorsanız gece balkon kapısını açıp dalga sesiyle uyuyabilirsiniz.


    (asiyeahbabycomeon - 17 Mart 2015 10:33)

  • comment image

    türkiye çıkışlı ve türk şirketleri tarafından düzenlenmiş olanlardan uzak durulması gereken aktivite. zira bu ülkede hayatın her alanında kolpacılığı, menfaatçliği, kurnazlığı alışkanlık edinmiş tipler burada da mevcut ve hayalini kurduğunuz bu güzelliği size rahatlıkla zehir edebilirler. ucuzu pahalısı farketmiyor birçoğunun yetkilileri aşırı duyarsız. sizi ağırlayacak ekipleri disiplin yoksunu, eğitimsiz ve turist avındaki yırtma meraklısı saçma salak tiplerden oluşuyor. çoğunda hırsızlık dahil her yol var. şikayetiniz halinde "denizde olmak ve yerine başka eleman olmaması" gibi komik sebepler ileri sürülerek adamları koruma yoluna gidiliyor. karaya ayak basana kadar daha üst bir şikayet merciniz yok. olsa da zaten bilmediğiniz ülkeler de bunlarla uğraşmak istemediğinizden boşver deyip içinize atacaksınız.
    bir de kez bu deneyimi yaşayacakların yakın rotalarda seyreden turları seçmesinde fayda var. zira başlarda herşey ilginç ve heyecanlı görünse de bi süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor. hindistan'da karaya çıkınca kendini yola vurarak iki yüz kilometre şuursuzca yürüyen birini tanıyorum. denizi o kadar da sevmiyor olabilirsiniz.


    (st anevrizma - 14 Temmuz 2016 22:38)

  • comment image

    zargan.com'da kruvaziyer diye romantik bir adet fransızcadan devşirme karşılığı olan seyirli(k) kelime.

    ayrıca tdk sayfasına açılan bir link daha vermiş zargan; seyyah gemisi. tdk gülüp geçiyor, yok böyle bişi diyor ama hakikaten seyredilesi bir kelime hani.
    (land cruiser bana en güzel çıkışı bul lan allahsız)
    kısacası gezici tozucu, tozutturucu bir kelime daha...


    (atlantis - 16 Mayıs 2006 22:48)

Yorum Kaynak Link : cruise