Süre                : 1 Saat 52 dakika
Çıkış Tarihi     : 04 Ekim 1996 Cuma, Yapım Yılı : 1996
Türü                : Cinayet,Drama,Romantik
Taglar             : tutku,fahişe,Perulu sanat,Takıntı,adalet
Ülke                : İspanya,Peru,Almanya
Yapımcı          :  Inca Films S.A. , Pandora Filmproduktion , Tornasol Films
Yönetmen       : Francisco J. Lombardi (IMDB)(ekşi)
Senarist          : Augusto Cabada (IMDB),Fyodor Dostoevsky (IMDB)(ekşi)
Oyuncular      : José Luis Ruiz Barahona (IMDB), Ana Risueño (IMDB), Diego Bertie (IMDB), Gianfranco Brero (IMDB), Jorge Rodríguez Paz (IMDB), Gilberto Torres (IMDB), Jorge Velásquez (IMDB), Eduardo Yépez (IMDB), Reynaldo Delgado (IMDB), José Tejada (IMDB), Augusto Varillas (IMDB), Ernesto Páez (IMDB), Julio Lázaro (IMDB), Olga Bárcenas (IMDB), Mario García (IMDB), Carlos Ortecho (IMDB), Tito Cárdenas (IMDB), Lucho Bocanegra (IMDB), Giovanna Ayesta (IMDB), Gastón Vizcarra (IMDB), Analía Laos (IMDB), Manuel Serrano (IMDB), Pierre Linares (IMDB), Sonia Rodríguez (IMDB), Mariela Chávez (IMDB), Sofía Chávez (IMDB)

Bajo la piel (~ Under the Skin) ' Filminin Konusu :
Bajo la piel is a movie starring José Luis Ruiz Barahona, Ana Risueño, and Diego Bertie. Passion, criminal instincts an traditions melt together in this film, that shakes our conception of crime.

Ödüller      :

San Sebastian International Film Festival:Best Director





Facebook Yorumları
  • comment image

    2017 yapımı, ispanya yapımı dram filmi.

    https://www.imdb.com/title/tt6347150/

    böyle bi filme insan nerede denk gelebilir, tabi ki netflix.

    konu ise şöyle;
    ıssız bi dağda tek başına yaşayan kaba saba martinon, bi arkadaşının 'kadınsız olmaz.' fikrini kafasına sokmasıyla sebebiyle kendisine bir eş satın alır, evlenir ve olaylar gelişir.

    sanat filmi konseptinden uzak olanlar için yer yer sıkıcı, neredeyse hiç konuşma geçmeyen bu film sonu itibariyle bence klişeden uzak, üşümek isteyenler için birebir.


    (elorelia - 10 Temmuz 2018 18:51)

  • comment image

    yönetmenliğini samu fuentes'nin yaptığı, başrollerinde mario casas ve irene escolar'ın yer aldığı 2017 yapımı netflix filmi.

    filmde, kuzey ispanya'daki ıssız bir dağ kasabasında yaşayan hayvan avcısının, bir kadınla evlenerek yalnızlığından kurtulmak istemesi ve sonrasında yaşadıkları anlatılmaktadır.

    film oldukça az diyalog barındıran yapısı ile dikkat çekiyor. nitekim filmdeki ilk cümlenin 17. dakikada gelmesi ilerisi dakikalar için film hakkında biraz olsun ipucu veriyor. tamamen kırsal bölgede geçen filmin en beğendiğim özelliği görüntü yönetmeninin film boyunca harika manzaralar yansıtmasıydı. filmde diyaloglar arası sürenin oldukça fazla olması göz korkutmamalı çünkü gelişen olaylar neticesinde karakterlerin içinde bulundukları ruh hali başarılı bir biçimde yansıtılmış. süresi biraz uzun olsa da kırsal bölge yaşamının çok iyi yansıtıldığı film, az sayıda oyuncu ile başarılı bir film olarak dikkat çekiyor. ayrıca başrol karakterinin filmdeki halini leonardo di caprio 'ya oldukça benzettim ve filmin görselini ilk gördüğümde filmde onun oynadığını sandım. umarım bu durum sadece benim dışında filmi izleyenlerde de olmuştur.


    (aslansimsek - 21 Temmuz 2018 17:41)

  • comment image

    senaryosu ve yonetmenligi samu fuentes'e ait olan 2017 yapimi netflix orijinal filmi.

    oncelikle soylemeliyim ki film cok duragan ve konusma neredeyse yok denecek kadar az. genel olarak duragan ilerleyen filmleri sevdigimi soyleyemem ama filmdeki duygu yogunluklari izleyiciye guzel aktarildigi icin bu durum bir sorun teskil etmiyor ve film kendini izlettiriyor. donem filmlerine bayilan biri olarak filmi listeme eklememin baslica sebeplerinden biri hem buydu hem de daha fragmanindan bile hayran oldugum kuzey ispanya dogasinin adeta bir tablo gibi sunulmus olmasiydi. filmi izlerseniz kuzey ispanya dogasiyla bir gorsel solen yasayacaginizin garantisini veririm.

    filmin duragan olmasinin yaninda cok klasik bir konusu da var. izlerken sizi sasirtmiyor ama oyunculuklarin gayet tatmin edici oldugunu soyleyebilirim.

    cogu kisiye sikici gelebilecek bir film oldugunu kabul ediyorum ama aksiyon aramadiginiz ve buyuleyici bir doga ile gozum gonlum bayram etsin dusuncesinde oldugunuz bir zaman diliminde izlenebilir.


    (aspetto - 7 Ekim 2018 17:57)

Yorum Kaynak Link : bajo la piel de lobo