Çıkış Tarihi     : 16 Haziran 2009 Salı, Yapım Yılı : 2009
Türü                : 
Taglar             : Kurgu olmayan
Ülke                : ABD
Yapımcı          :  Embassy Row
Yönetmen       : Sarah De Lao (IMDB), Keith Koslov (IMDB), Alexander J. Vietmeier (IMDB), Manse Sharp III (IMDB)
Senarist          : Brett Guennel (IMDB),Amanda McCall (IMDB)
Oyuncular      : Andy Cohen (IMDB)(ekşi), Mark Behar (IMDB)(ekşi), NeNe Leakes (IMDB), Bethenny Frankel (IMDB), Kyle Richards (IMDB)(ekşi), Kandi Burruss (IMDB), Vicki Gunvalson (IMDB), Sandra Bernhard (IMDB)(ekşi), Teresa Giudice (IMDB), LuAnn de Lesseps (IMDB), Sonja Morgan (IMDB), Tamra Barney (IMDB), Cynthia Bailey (IMDB), Ramona Singer (IMDB), Lisa Rinna (IMDB), Kenya Moore (IMDB), Jeff Lewis (IMDB), Kim Zolciak-Biermann (IMDB), Melissa Gorga (IMDB), Carole Radziwill (IMDB), Anderson Cooper (IMDB), Jerry O'Connell (IMDB), Reza Farahan (IMDB), Amy Phillips (IMDB), Sheree Whitfield (IMDB), Kelly Ripa (IMDB), Ryan Serhant (IMDB), Scheana Marie (IMDB), Jax Taylor (IMDB), Mark Consuelos (IMDB), Kristin Chenoweth (IMDB), Mercedes Javid (IMDB), Phaedra Parks (IMDB), Porsha Williams (IMDB), Kristen Doute (IMDB), Erika Jayne (IMDB), Michael Rapaport (IMDB), Padma Lakshmi (IMDB), Caroline Manzo (IMDB), Lisa Vanderpump (IMDB) >>devamı>>

Watch What Happens: Live ' Dizisinin Konusu :
Watch What Happens: Live is a TV series starring Andy Cohen, Mark Behar, and NeNe Leakes. Bravo network executive Andy Cohen discusses pop culture topics with celebrities and reality show personalities.


  • "spotify'dan dinlenebilen yeni satriani albümü."
  • "gang of four'un 2015 albümü. mükemmel. dinleyin, dinlettirin."
  • "saglam bir hardcore grubu."




Facebook Yorumları
  • comment image

    dinlerken sato yine yapmış diyeceksiniz dedirten joe satriani'nin 12 ocak 2018 çıkış tarihli yeni albümü. içerisinde bulunan cherry blossoms adlı parçası insanın içini gıcıklayan hafiften japonya'ya gidip getirten hoş bir riffe sahiptir. ayrıca 2:32'den sonra gelen wah pedallı solo ile de şöyle bir kurtlarını sallayası gelir insanın.

    tek bir parçanın reklamını yapmak olmaz gidiniz bütün albümü dinleyiniz. lakin daha önce satriani dinlememiş bir insana bu şarkıdan başlayarak bir tümevarım metodu ile satriani'yi sevdirebilirsiniz. dikkat bağımlılık yapar.

    satriani'yi tanımak öğrenmek için şöyle de eser özeti geçelim:

    forgotten 1&2
    surfing with the alien
    always with me always with you
    why

    bonus aşık veysel tributes
    asik veysel
    andalusia

    edit: liste subjektif olarak düzenlenmiş, ekleme-çıkarma yapılma konusu okuyucuya ait olup bu entryi yazan yazarı bağlamaz, hiçbir zaman da bağlamamıştı zaten. iyi dinletiler.


    (iptidai zat - 9 Ağustos 2018 11:35)

  • comment image

    daha iki şarkı dinlememe rağmen yazma gereği hissettim. energy isminde gayet enerjik bir açılış parçasıyla dinlemeye başlıyoruz. yine alienvari ama super colossal'a göre daha kirli bir soundla kaydetmiş satriani albümü. ama doyurucu bir albüm olduğu ilk iki şarkıdan belli. bize yeni güzellikler sunduğun için teşekkürler joe satriani.


    (sekilbaz - 2 Şubat 2018 13:13)

  • comment image

    crossover thrash ve thrashcore icra eden grup.

    diskografi

    1998 - what happens next?*
    2000 - the first year*
    2000 - brutiful fearing*
    2000 - standfast armageddon for justice fighter
    2000 - standfast 2000*
    2000 - ahora mas que nunca*
    2001 - the second year*
    2002 - el segundo ano e alguna outra caca*
    2003 - euro trash tour 2003*
    2003 - no cash… no trash*


    (cheapdeath - 21 Aralık 2008 14:48)

  • comment image

    bir slick shoes sarkisi
    i can't believe what he's done for me.
    it makes me want to cry.
    i don't know why you put me here,
    but i'm sure you have your reasons.
    why have you put me here?
    don't get me wrong, i'm not complaining.
    i don't know what's gonna happen next,
    but my faith is in you.
    you've gotten me this far.
    my life is going so fast.
    i need to sit back and take it all in.
    without god i wouldn't be here now.
    my dreams are turning into everyday life.
    things i thought would never happen are happening all the time.
    all my wishes are coming true because of you.
    all my dreams are coming true.
    and i don't know what's gonna happen next


    (cornflakegirl - 25 Mart 2002 17:23)

Yorum Kaynak Link : what happens next